Al centre MiM tenim la filosofia de respectar i potenciar els recursos naturals per millorar el benestar de la persona. No entenem la dieta com una forma de perdre pes si no està relacionada amb una millora de l’estat de salut de la persona i és per això que considerem que la dieta és el pilar d’una bona salut de l’organisme.

El servei de Coaching Nutricional està orientat a valorar l’estat de la persona i establir unes pautes dietètiques que permetin optimitzar el funcionament del nostre organisme.

Hipòcrates de Cos. Pare de la medicina moderna.

Que els teus aliments siguin la teva medicina.

Un perfil bionutricional, també conegut com a avaluació nutricional, és una eina important per avaluar l’estat de salut i les necessitats nutricionals d’una persona. Aquesta avaluació pot proporcionar una sèrie d’avantatges significatives:

 1. Identificació de deficiències i excessos: Un perfil bionutricional pot revelar desequilibris en la ingesta de nutrients essencials com vitamines, minerals, proteïnes, greixos i carbohidrats. Això pot ajudar a prevenir deficiències nutricionals i excessos que puguin contribuir a problemes de salut.

 2. Personalització de la dieta: A través de l’anàlisi de les necessitats nutricionals individuals, es pot dissenyar una dieta personalitzada que tingui en compte les preferències alimentàries i les necessitats de l’individu. Això pot millorar la conformitat amb la dieta i els resultats de salut.

 3. Prevenció i gestió de malalties: Un perfil bionutricional pot ajudar a identificar factors de risc nutricionals per a malalties com ara la diabetis, les malalties cardíaques o l’osteoporosi. Això pot permetre una intervenció precoç i la prevenció de malalties relacionades amb l’alimentació.

 4. Optimització del rendiment esportiu: Els atletes i les persones actives poden utilitzar la informació d’un perfil bionutricional per ajustar la seva dieta i millorar el seu rendiment esportiu. Això inclou l’optimització de la ingesta de carbohidrats, proteïnes i altres nutrients essencials.

 5. Pèrdua de pes saludable: Per a aquelles persones que busquen perdre pes, un perfil bionutricional pot ajudar a identificar les àrees problemàtiques en la dieta i establir un pla de pèrdua de pes equilibrat i saludable.

 6. Millora de la salut general: L’optimització de la ingesta de nutrients pot millorar la salut general, augmentar l’energia, millorar la concentració i reduir el risc de malalties cròniques.

En resum, un perfil bionutricional pot ser una eina valuosa per a la promoció de la salut i el benestar personalitzat. Proporciona informació vital per a una alimentació adequada i pot ajudar a prevenir i gestionar malalties relacionades amb la nutrició. És important realitzar aquesta avaluació amb la supervisió d’un professional de la salut o un nutricionista per garantir resultats precisos i segurs.

La nutrició cel·lular activa mitjançant la suplementació és una estratègia que busca optimitzar la salut i el funcionament de les cèl·lules del cos proporcionant els nutrients essencials en les quantitats adequades. Tot i que l’eficàcia d’aquesta pràctica pot variar segons les necessitats individuals i les circumstàncies, aquí tens alguns possibles beneficis associats amb l’enfocament en la nutrició cel·lular activa mitjançant la suplementació:

 1. Millora de la salut cel·lular: Proporcionar nutrients essencials a nivell cel·lular pot ajudar a mantenir i millorar la salut de les cèl·lules. Això pot traduir-se en una millor funció cel·lular i, en última instància, en una millor salut general.

 2. Augment de l’energia: Una nutrició cel·lular adequada pot augmentar la producció d’energia a les cèl·lules, la qual cosa pot portar a una major vitalitat i resistència física.

 3. Reforç del sistema immunitari: Una nutrició cel·lular òptima pot reforçar el sistema immunitari, ajudant el cos a defensar-se d’infeccions i malalties.

 4. Prevenció de deficiències nutricionals: La suplementació dirigida pot prevenir o corregir deficiències específiques de nutrients que podrien estar afectant la salut.

 5. Millora de la salut cardiovascular: Alguns suplements, com els àcids grassos omega-3 i la coenzima Q10, s’han associat amb beneficis per a la salut cardiovascular, com la reducció del risc de malalties del cor.

 6. Suport per a la salut cerebral: Alguns nutrients, com els antioxidants i els àcids grassos essencials, poden ajudar a mantenir una funció cerebral saludable i reduir el risc de trastorns neurodegeneratius.

 7. Millora de la salut òssia: Els suplements de calci, vitamina D i altres minerals poden ser beneficiosos per mantenir la salut òssia i prevenir l’osteoporosi.

 8. Millora de la salut de la pell, cabell i ungles: Alguns nutrients, com la biotina i el col·lagen, poden millorar la salut de la pell, el cabell i les ungles.

 9. Gestió de l’estrès: Alguns suplements poden ajudar a reduir els efectes negatius de l’estrès al cos i millorar la resposta a l’estrès.

 10. Suport per a la recuperació: Després d’una malaltia, cirurgia o un esforç físic intens, la suplementació adequada pot accelerar la recuperació i la reparació cel·lular.

Al centre MIM treballem amb productes d’alta qualitat per ajudar a recuperar el teu equilibri i potenciar el teu organisme. 

 

No esperis per demanar hora per a fer la teva valoració nutricional i començar a potenciar la teva salut.