El centre MIM at Montseny es un centre nascut l’any 2021 com un projecte entre professionals del mon de l’estètica i de les teràpies naturals.

La visió del nostre centre parteix de que el benestar i la salut d’una persona no només és l’absència de malaltia, sinó un equilibri entre el nostre estat físic, mental, emocional i social.

La nostra missió és oferir un servei complert i integral de tècniques i serveis de l’estètica i de les teràpies natural per acompanyar al nostre client en la millora de la seva bellesa i benestar general segons les seves necessitats.

La nostra filosofia de treball es fonamenta en uns valors de professionalitat i respecte del nostre equip cap als nostres clients per oferir serveis personalitzats i acompanyant-los fomentant la seva autoconsciència i responsabilitat per obtenir els màxims resultats dels nostres serveis.

El centre disposa d’uns 200 m2 incloent:

  • 6 cabines per a tractaments
  • Sala polivalent per a fer activitats (ioga, pilates, stretching, etc.)
  • Zona d’aigües, sauna, sofàs de massatge i màquina de rajos UVA
  • Aparatologia de darrera generació incloent LPG, INDIBA, Pressoteràpia, Làser Díode i IPL entre d’altres.

Complementem els nostres tractaments amb productes de primera qüalitat dels millors laboratoris que podràs trobar al nostre centre. 

Si vols productes per potenciar el teu sistema inmunològic de 4life pots adquirir-los a través de la nostra botiga online a preus preferencials. 

Ara pots comprar els suplements nutricionals de 4Life a través de la nostra botiga online.