El tractament d’extensió de pestanyes  per realçar la mirada és un tractament que ha revolucionat mig món. No només pels seus resultats, sinó també per la comoditat que suposa no haver d’utilitzar màscara de pestanyes i estalviar-nos la feina posterior.

 

És un tractament enfocat en potenciar la mirada i l’expressió facial. Amb el tractament s’aconsegueix una mirada més intensa i realçada.

 

Les extensions de pestanyes duren aproximadament un mes, tot i que a partir de la segona o tercera setmana, segons la persona, poden començar a debilitar-se.

 

El tractament es realitza aproximadament en 90 minuts durant els quals hauràs de mantenir els ulls tancats per precaució. Es va treballant pestanya a pestanya sobre les nostres naturals amb una prolongació en funció del que vulgui la persona.

 

Posteriorment al tractament caldrà esperar un mínim de 48 hores evitant que caigui aigua a sobre. Es podrà netejar la cara i la dutxa evitant que l’aigua no toqui molt les pestanyes. Passat aquest temps es podrà fer vida normal incloent els banys a la piscina i/o platja.