Les celles són el marc de la cara, mantenir-les cuidades és important si vols ajudar a mantenir un aspecte facial i de la teva mirada millorat.

 

Les tècniques de microblanding i micropigmentació són dues excel·lents alternatives de maquillatge semipermanent que et poden ajudar a mantenir un aspecte cuidat durant un llarg temps.

 

Les tècniques no solament es poden aplicar a les celles sinó que amb elles també podrem maquillar les línies de ull així com la perfilació dels llavis.

 

Tot i que son dues tècniques similars tenen petites diferencies entre elles.

 

Microblanding:

El microblandint és una tècnica semipermanent que es realitza amb l’ajuda d’un instrument anomenat tabori. Aquest instrument és una espècie de bisturí amb el que es realitzen microtalls a la pell on es dipositen els pigments corresponents.

 

Micropigmentació:

En el cas de la micropigmentació, s’utilitza un eina anomenada demògraf. En aquest cas, amb l’ajuda de l’instrument es recorre a una agulla per anar dibuixant la cella pel a pel. No obstant, s’utilitza addicionalment una agulla de cinc puntes per donar l’efecte de ombrejat del resultat. En aquest cas, els pigments es componen de petites partícules i olis que es dipositen a la dermis i a la epidermis per generar volum i lluminositat.

 

En aquesta taula podem veure a grans trets la comparativa de les dues tècniques

 

 

Micropigmentación

Microblanding

Tècnica

Permanent tot i que necessita retocs

Semipermanent

Instruments

Demògraf

Tabori

Durada

Entre 2 i 5 anys

Entre 1 i 1.5 anys

Preu

Més costós

Més econòmic

Resultats

Òptims

Més naturals

 

 

Si t’interessa qualsevol d’aquestes dues tècniques no dubtis en parlar amb els nostres professionals per que et puguin assessorar.